Prius Portar AB

Takskjutportar

takskjutport, industriport liknande crawford

Vi arbetar med taskjutportar från Lindab DoorlineTM

Lindab Doorline bygger på många års erfarenhet, ett intensivt utvecklingsarbete. Därför kan våra kunder förvänta sig en optimal funktion, design och kvalitet, samt en enastående säkerhets- och miljöriktiga egenskaper.

Lindab Doorline tillhandahåller ett allsidigt program portlösningar som fyller alla behov inom till exempel industri, lantbruk, sporthallar. Portarna individualiseras efter Dina önskemål och behov. Det finns möjligheter att kombinera olika sektionstyper för att tillmötesgå specifika önskemål. Du garanteras en bra lösning oavsett om det önskas ljusinsläpp isoleringsegenskaper eller en port som skall anpassas efter fasaden. För att få harmoni i fasaden kan vi även erbjuda gångdörrar och fasta partier som är uppbyggda på samma sätt som portbladen.

Vi levererar isolerade portar och panoramaportar i många olika utföranden. Portens ytbeläggning levereras i aluminium eller stål, och finns i flera olika standardkulörter. Vi kan även leverera portar med speciallackering efter önskemål.

industrial_doors_inspiration_se.pdf
 Port, takskjutport, Lindabport, Panorama portar, port, takskjuport

För mer information kontakta oss för prospekt »